KLARNA CHECKOUT - KUNDSERVICE I TOPPKLASS

Mi Smart Speaker

  • 649 kr
Finns i vårt lager
Artikelnummer: 29432

Order lagd innan 11.00 skickas samma dag!

På denna sida lägger vi produkter som inte är cykelrelaterade men som vi gillar och har tillgång till från våra leverantörer!

Vi kör hårt på Sonos privat så vi har Sonos som referens. Ljudmässigt i normal volym är de grymt bra, de saknar djup och fyllighet vid högre volym kontra Sonos One, men då man får 4st Mi för en Sonos One så är det väntat och acceptabelt.
Lättinstallerade via Google Home appen och funkar kanon med Google assist vilket är en trevlig feature, som jämförelse så saknar flera av våra Sonos högtalare Google Assist.
Skulle säga att dessa är oslagbara prismässigt som par i lägenhet, eller i extrarummet, barnrummet eller för er som vill ha mycket funktioner i er vardagslyssning.

Grymt prisvärda och vi använder dessa själv som par i butiken och numer i flera rum hos oss och bekanta ??


Få perfekt ljud i hela ditt hem med Mi Smart Speaker! Vår smarta och prisvärda högtalare har stöd för röststyrning och Chromecast, ger ett rent och detaljrikt ljud, allt i en smidig och kompakt design som får plats var som helst i hemmet eller på kontoret.

- Röststyrning via Google Assistant, Chromecast 

- Kraftfull högtalare på 12W med stöd för DTS 

- Stöd för populära musiktjänster som Spotify, Youtube Music, Pandora, Deezer och Google Play Music 

- Stilren design

Perfekt ljud i ditt hem 

Nu kan du njuta av ett perfekt ljud i hela ditt hem! Mi Smart Speaker har en stilren design som gör att du kan placera den vart du vill hemma eller på kontoret. Ställ den på nattduksbordet i sovrummet, en hylla i köket eller i vardagsrummet. Den smarta högtalaren på 12W stödjer dessutom DTS Customized Sound vilket gör att du får ett klart och detaljrikt ljud som fyller upp vilket rum som helst.

Kontrollera ljudet med din röst

Mi Smart Speakers har stöd för Google Assistant och Chromecast och ger dig bland annat möjlighet att styra musik utan att använda händerna när du är ansluten till Wi-Fi. Be Google Assistant läsa upp nyheterna, be om tips på ett middagsrecept och säg till den vilken låt du vill spela upp i vardagsrummet.

Smarta funktioner och enkel att använda

Mi Smart Speaker förenklar din vardag genom flera smarta funktioner. Högtalaren är enkel att styra med hjälp av den smidiga touchkontrollen. Du kan även kontrollera flera Mi-enheter från högtalaren. Styr din TV och TV-box, sätt på din robotdammsugare eller kontrollera dina lampor och luftrenare. 

Njut av din musik

Med Mi Smart Speaker kan du njuta av din favoritmusik när du vill - oavsett om du vill skapa den perfekta stämningen för en lugn hemmakväll eller spela upp den ultimata spellistan på festen. Dina favorittjänster är bara en sekund bort - Spotify, Youtube Music, Pandora, Deezer och Google Play Music.

Koppla ihop flera enheter och få ditt eget ljudsystem

Med Mi Smart Speaker är det enkelt att skräddarsy ditt eget ljudsystem. Koppla ihop två stycken i samma rum för att få ett stereoljud och mer detaljrikt ljud. Om du lägger till fler högtalare får du en surroundkänsla och du kommer ett steg närmare hemmabion.