BUTIK & WEBSHOP - MED GRYM SERVICE

BABBOE & CARGOBIKE

KONTAKTA OSS FÖR BABBOES ÖVRIGA SORTIMENT

NU PÅ LAGER, NY UPPDATERAD BIG E

Babboe Curve E Sverige Edition Babboe Curve E Sverige Edition
BABBOE CITY E Sverige Edition BABBOE CITY E Sverige Edition
Regnskydd Big (E) Regnskydd Big (E)
Regntält Big (E) Regntält Big (E)
Regnskydd Curve (E) Regnskydd Curve (E)
Regntält Curve (E) Regntält Curve (E)
Big E Sittdyna Big E Sittdyna
Babboe Småbarnstol Babboe Småbarnstol
Cargobike Classic Electric Hydraulic Cargobike Classic Electric Hydraulic
Cargobike Cover Cargobike Cover
Cargobike Barnstol mjuk Cargobike Barnstol mjuk

BABBOE

BABBOE LASTCYKLAR – EN LÅDCYKEL AV FÖRÄLDRAR FÖR FÖRÄLDRAR

När några holländska föräldrar upptäckte att de flesta lastcyklar var av hög kvalitet men för dyra, bestämde de sig för att utveckla Babboe. Det är en lådcykel av hög kvalitet till ett väldigt bra pris. Vår filosofi ’av föräldrar för föräldrar’ genomsyrar hela verksamheten. Vi lyssnar noga på alla mammor och pappor som cyklar på en Babboe lastcykel eller el-lastcykel. Ständigt på utkik efter möjligheter att konstant förbättra våra produkter. Vårt sortiment av tillbehör utvecklas ständigt och vi fortsätter att förnya cyklarna. Att cykla på en Babboe är en fantastisk upplevelse. Oavsett vad du är ute efter finns det alltid en modell som passar dig!

VARFÖR SKA MAN KÖPA EN BABBOE LÅDCYKEL?

Förutom den härliga formgivningen av Babboe-cykeln har vi tänkt mycket på säkerhet och stabilitet. Ett antal fiffiga lösningar gör livet lättare för dig och dina barn. Alla Babboe-cyklar har ett lågt insteg, barnvänliga insteg (klätterhåll) och trepunktsbälten. Vi testar våra cyklar noggrant vad gäller säkerhet och hållbarhet via SGS, en international auktoritet. Dessutom ger vi 5 års garanti och levererar din cykel färdigmonterad till din hemadress var du än bor i Sverige.
Varje lastcykelmodell har sina fördelar beroende på dina önskemål. Vet du inte vilken modell som passar dig bäst? Vi hjälper dig välja. Läs mer på: Vilken ska jag välja?

EL-LASTCYKEL ELLER VANLIG

Förutom valet mellan två- och trehjuling, kan du även välja en elektrisk variant. Såväl två- som trehjulingen finns som eldriven modell. Med eldriften cyklar du som vanligt, men det blir lättare att cykla även i motvind, i uppförsbacke eller långa avstånd. Med eldriven cykel kan du också kombinera dina dagliga sysslor med att skjutsa dina barn till förskola eller skola. En el-lastcykel från Babboe är ett hållbart alternativ till bilen.