KLARNA CHECKOUT - KUNDSERVICE I TOPPKLASS

ELSCOOTERS

Med en elscooter tar du dig snabbt och smidigt fram i vardagen. Välj en som passar dina preferenser kring räckvidd, hastighet och vikt. Dessutom finns bekväma funktioner som cruise control, enkel ihopfällning och punkteringsfria däck. Utöver det kan du via en app exempelvis låsa upp din elscooter, uppdatera den samt se statistik över din körning.

Vi på S T I L C Y K E L har valt scooters från Mi och VEIO då vi anser att de är ledande i kvalitet till rätt pris. 

Vi har även tillbehör och reservdelar i lager och utför all service om och när detta behövs.

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av elscootrar med Xiaomi i spetsen som är världens största producent av scooters,  vilket gör det enkelt att hittar en som passar dina preferenser kring räckvidd, hastighet och vikt.  Mi är en del av Xiaomi, med fokus på att erbjuda högkvalitativa och prisvärda produkter. Den första elscootern de skapade var Xiaomi Mi Electric Scooter M365, som har sålts i fler än 560 000 exemplar.

VEIO grundades 2018 av en grupp svenska entreprenörer som ville erbjuda ett bättre och mer flexibelt alternativ till elscootrar än de som för närvarande finns på marknaden. 2020 lanserar vi Electric Scooter model ES5, en mattsvart elsparkcykel i stilren svensk design. Mi Electric Scooter PRO2 Mi Electric Scooter PRO2