KLARNA CHECKOUT - KUNDSERVICE I TOPPKLASS

KÖPA CYKEL ONLINE

HOS OSS KAN DU TRYGGT KÖPA DIN CYKEL ELLER ELCYKEL, VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN!


UTVALDA PRODUKTER

Alla våra produkter är handplockade av oss på Stilcykel. Vi har en viss del av cyklarna i vår butik i Ängelholm, flertal på lager och ett stort beställningssortiment.

Vi har valt att jobba med ett fåtal märke som håller hög kvalitet och det gör att vi har god kännedom om alla produkter vi säljer.


LEVERANS HEM TILL DÖRREN

Köper du cykel/elcykel av oss levereras den hem till din dörr. Fraktbolaget kontaktar dig för att hitta en tid som passar.


MONTERING

Beroende på vilken cykeltyp du köpt så skiljer sig montering något. Vi har 4 olika monteringsförfarande:

Monteringsklass 1: Flertalet av standardcyklarna – lyft ur cykeln – montera trampor, styre, framhjul, framskärm och ev. korg.

Monteringsklass 2: Handbyggda Nishiki – rulla ut ur kartongen – montera trampor och vänd på styret.

Monteringsklass 3: Elcyklar – rulla ut ur kartongen – montera trampor, vänd på styret och montera ev. korg. Samma montering gäller som monteringsklass 2, dock så testcyklar vi alla våra elcyklar innan de levereras så vi vet att elsystem, motor och batteri fungerar.

Monteringsklass 4: Gäller endast Analog Motion elcykel – dessa kan köpas omonterade, mycket bra instruktioner finns, alternativt så köper man elcykeln förmonterad av oss och då är det bara att montera trampor, styre och ev. korg.


SUPPORT SOM FINNS HÄR NÄR DET KRÄVS

Skulle du behöva hjälp med din cykel så finns vi här för att du ska komma upp på sadeln fortast möjligt igen. Då vi monterar alla cyklar själva så har vi god kunskap vad som krävs på varje cykel så vi är bara ett telefonsamtal eller mail bort!