KLARNA CHECKOUT - KUNDSERVICE I TOPPKLASS

AM1 / AM1 STEP

AM1 / AM1 STEP passar perfekt i vårt tycke gällande Utvald Elcykel då de sticker ut på ett härligt sätt.

  • Känslan av Analog Motion är annorlunda än alla andra elcyklar vi testat. Då den är så pass lätt så känns det precis som att cykla på en helt vanlig cykel. AM1 är inte en standard elcykel som ofta är ses som tung (ofta runt 25-30kg) och rätt trist, utan en lätt, snygg, minimalistisk cykel som har en motor som hjälp (väger endast 13.5 kg). Vilket gör att AM1 faktiskt passar lika bra som cykel som elcykel.                                              
  • Dess låga vikt är något vi verkligen älskar, känslan när man cyklar, men vad som sticker ut extra är handhavandet när man inte cyklar, vilket man ofta inte tänker på när man väljer cykel. Men vikten gör allt så mycket enklare, som när du parkerar/låser fast den, ställer in den i ett garage eller bär upp den på kontoret eller lägenheten.                                                                                                                              
  • Något som gör den låga vikten möjlig är även valet av batteri. Batteriet väger endast 930g, så det är lätt att ta med sig i handen eller i väskan, vilket i sin tur gör det enklare att ladda, det håller längre då det kan förvaras i en bättre miljö, men även minskar stöldrisken.

Kort sagt är vi extremt nöjda med dessa två modeller från Brittiska ANALOG MOTION, vilka vi är exklusiva distributörer för i Sverige och Danmark.